Home

Over S&R Administratieve Dienstverlening

Onze diensten

Starters

Particulieren

Contact
S&R Administratieve Dienstverlening
Uw administrateur voor elke klus
Onze diensten

 

Belastingzaken

Belasting afdragen is niet erg, maar teveel betalen is voor  niemand een optie.
Wet- en regelgeving zijn continu aan verandering onderhevig, ook op belastinggebied. Wijzigingen in de belastingwetgeving volgen elkaar zo snel op dat u als ondernemer, maar ook als particulier er bijna een dagtaak aan over zou houden dit bij te houden.

Bij S&R Administratieve Dienstverlening is het taak om de laatste ontwikkelingen op de voet te blijven volgen. Het stelt ons in staat daar waar mogelijk belastingvoordeel voor u te behalen.
Wij verzorgen graag uw aangiften: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, loonbelasting en omzetbelasting.

Uiteraard verzorgen wij ook indien gewenst het aanvragen van de diverse belastingtoeslagen.
Ook voor controles, bezwaarschriften of advies zijn wij u gaarne van dienst.

 

Administraties

Wie een eigen onderneming heeft, is tevens verplicht tot het voeren van een bedrijfsadministratie. Het is een vaak tijdrovende bezigheid en hoewel het niet tot uw kernactiviteit behoort, komt ook u er niet onderuit. Een goede bedrijfsadministratie weerspiegelt de kracht van uw bedrijf en stelt u in staat de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen.
Bij S&R Administratieve Dienstverlening kunt u rekenen op een professionele afhandeling van uw administratie. Van het verwerken van de dagelijkse administratie tot het samenstellen van de jaarrekening.

Wij nemen het graag uit handen voor u, zodat ú meer tijd overhoudt voor uw eigen business.

 

Advisering

Een goede financiële bedrijfsvoering staat of valt met helder, persoonlijk en professioneel advies.    Bij S&R Administratieve Dienstverlening verdiepen wij ons in uw organisatie om daarna met een op uw organisatie gebaseerde oplossing te komen voor uw financiële administratie. Aansluitend op uw wensen, passend binnen het kader van uw bedrijf, rekening houdend met vandaag en anticiperend op morgen. Onze service stopt overigens niet bij de levering van de door u gevraagde diensten. De kracht van ons is tevens het proberen proactief met u mee te denken.

 


Zaken doen met uw administratiekantoor buiten kantoortijden?

Veel ondernemers vinden het prettig om na sluitingstijd van de eigen onderneming nog even te overleggen met hun administratiekantoor. Dat is voor ons geen enkel probleem, maar kan uitsluitend na het maken van een telefonische afspraak.

Kortom S&R Administratieve Dienstverlening is uw administrateur voor elke klusHomeOver S&R Administratieve DienstverleningOnze dienstenStartersParticulierenContact